tagged my matilda :DDD
1)Besides lips,what is your favorite spot to get kissed?
Ans : ugh.
2)How do you feel when you woke up this morning?
Ans : LOL I'm going on the shopping spree! (;
3)Who was the last person you took with?
Ans : took? er. took picture ah? shor butt (;
4)Would you consider yourself spoilt?
Ans : yes (((:
5)Would donate blood?
Ans :yup :DD
6)Have you ever had a frien of the opposite sex?
Ans : of course :D
7)Do want someone dead?
Ans : er, nope :D
8)What does the last message says?
Ans : ya
9)What are you thinking right now?
Ans : thinking of laopo & wenting xDD
10)Do wish that someone is with you right now?
Ans : er. (:
11)What time you went to bed last night?
Ans : 3am =.=
12)Where did you buy the t-shirt that you're are wearing right now?
Ans : HONGKONG(:
13)Is someone in your mind?
Ans : yeah :D
14)Who was the last person you ever texted?
Ans : laopo ^^
15)Ten people to tag to do this quiz (dont do if dont want ;D)
1.ferlyn
2.vivian
3.jiamin
4.mingyuan
5.laopo
6.partner
7.jieying
8.cynthia
9.corrina
10.juliana
16)Who is 2 have relationship with you?
Ans : MY BOYFRIEND
17)Is 3 a female or male?
Female
18)If 7&6 were together,would it be a good thing?
Ans : nonononono.
19)What is 1 study about?
Ans : she studies mother xDD
20)When was the last time you chat with 5?
Ans : now =.=
21)Is 4 single?
Ans : guess so
22)Say something about 2
Ans : my chio boyfriend (:
23)What do you think of 3 & 6 being together?
Ans : nonononono
24)What do you think if 6 and 7 fight?
Ans : they won't bah. play fight? xDD
25)Do you like 3?
Ans : yeahyeahyeah :DD
